Ingyenes elektronikus könyvtár

A legnagyobb visszatérés - David Bolchover

ÁR: INGYENES
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI
KIADÁSI DÁTUM: 2018
FÁJL MÉRET: 9,24
ISBN: 9789634066187
NYELV: MAGYAR
SZERZŐ: David Bolchover

A A legnagyobb visszatérés könyvet letöltheti pdf epub formátumban ingyenes regisztráció után

Leírás:

A legnagyobb visszatérés leírása Pep Guardiola és José Mourinho előtt élt egy bizonyos Guttmann Béla: az első szupersztár futballedző, aki kitaposta az utat a mostani ünnepelt menedzsereknek. Ennél is különlegesebb az a tény, hogy Guttmann a holokauszt túlélője volt. Sikerült kicseleznie a halált, hónapokig bujkált egy budapesti padláson, miközben a közelben zsidók ezreit hurcolták el koncentrációs táborokba. Guttmann később munkaszolgálatból is megszökött. Ő volt a szerencsés túlélők egyike. Apját, lánytestvérét és családjából még sok embert megöltek a nácik. 1961-ben a Benfica edzőjeként magasba emelte a bajnokcsapatok Európa-kupáját –, és hőstettét megismételte a következő évben. Felemelkedett a haldokló Európában, és tizenhat év alatt a kontinens bajnokává vált: Guttmann a futballtörténelem legnagyszerűbb visszatérését csinálta meg. Ez az emlékezetes történet a huszadik századi Európa kettőségét fogja össze: a barbárság és a népírtás által megtépázott kontinenst, amelynek mégis reményt adtak az izgalmas mérkőzések, ahol nagyszerű játékosok küzdöttek a futball Szent Gráljának elnyeréséért. David Bolchover író és kommentátor. Három könyvet jelentetett meg eddig, többek között a 90-Minute Managert (90 perces menedzser), amely a nagy futballedzők különböző irányítási stílusát kutatta. Számos tekintélyes újságnak, például a The Timesnak, a The Telegraphnak ésa Financial Timesnak írt, emellett gyakran feltűnt a BBC, a Sky és más médiatársaságok műsoraiban.

... 1 999 Ft Állapot: új Termék helye: Békés megye ... Bolchover, David: A legnagyobb visszatérés | bookline ... ... Eladó új A legnagyobb visszatérés - 3032 Ft. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! A legnagyobb visszatérés - A legsötétebb időktől a futballdicsőségig /Guttmann Béla élete 2 993 Ft Pep Guardiola és José Mourinho előtt élt egy bizonyos Guttmann Béla: az első szupersztár futballedző, aki kitaposta az utat a mostani ünnepelt menedzsereknek. A legnagyobb visszatérés ekönyv korlátlan szám ... Könyv: A legnagyobb visszatérés (David Bolchover) ... . A legnagyobb visszatérés ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is. A legnagyobb visszatérés. ISBN: 9789634066187. A legnagyobb visszatérés. Pep Guardiola és José Mourinho előtt élt egy bizonyos Guttmann Béla: az első szupersztár futballedző, aki kitaposta az utat a mostani ünnepelt menedzsereknek. Ennél is különlegesebb az a tény, hogy Guttmann a holokauszt túlélője volt. Mi vár ránk, ha újra be kell menni dolgozni? - Sokan töltötték az elmúlt hónapokat melegítőben a kanapén egy laptoppal az ölükben. Ennek heteken belül vége, de a járványhatás tartósan megváltoztatja a munkahelyeket és az irodapiacot is. Megnéztük, mit várhatunk el a munkaadónktól, milyen lesz a jövő irodája, és mit jelenthet a home office forradalom a gyakorlatban. Multimediapláza - E-könyvek - Sport - A legnagyobb visszatérés - Guttmann Béla élete | Pep Guardiola és José Mourinho előtt élt egy bizonyos Guttmann Béla: az első szupersztár futballedző, aki kitaposta az utat a mostani ünnepelt menedzsereknek. : 14px;>Ennél is különlegesebb az a tény, hogy Guttmann a holokauszt túlélője volt. A legnagyobb visszatérés, szerző: Bolchover, David, Kategória: Labdarúgás, Ár: 3 391 Ft A legnagyobb visszatérés - A legsötétebb időktől a futballdicsőségig /Guttmann Béla élete - Pep Guardiola és José Mourinho előtt élt egy bizonyos Guttmann Béla: az első szupersztár futballedző, aki kitaposta az utat a mostani ünnepelt Entdecken Sie "A legnagyobb visszatérés" von David Bolchover und finden Sie Ihren Buchhändler.

Pep Guardiola és José Mourinho előtt élt egy bizonyos Guttmann Béla: az első szupersztár futballedző, aki kitaposta az utat a mostani ünnepelt menedzsereknek. Ennél is különlegesebb az a tény, hogy Guttmann a holokauszt túlélője volt. Sikerült kicseleznie a halált, hónapokig ... Bolchover, David - A legnagyobb visszatérés - DVD, film, könyv, webáruház. Pep Guardiola és José Mourinho előtt élt egy bizonyos Guttmann Béla: az első szupersztár futballedző, aki kitaposta az utat a mostani ünnepelt menedzsereknek. Ennél is kül&ou... David Bolchover: A legnagyobb visszatérés Pep Guardiola és José Mourinho előtt élt egy bizonyos Guttmann Béla: az első szupersztár futballedző, aki kitaposta az utat a mostani ünnepelt menedzsereknek. Ennél is különlegesebb az a tény, hogy Guttmann a holokauszt túlélője volt. David Bolchover-A legnagyobb visszatérés (új példány), Pep Guardiola és José Mourinho előtt élt egy bizonyos Guttmann Béla: az első szupersztár futballedző, aki „Fizikailag és mentálisan egyaránt készen állok a legnagyobb feladatokra" - Alonso már készen áll a visszatérésre 2020. máj 23. 15:00 Fernando Alonso visszatérés Forma 1 Renault A A legnagyobb visszatérés teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat. Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a A legnagyobb visszatérés című könyvet. A legnagyobb visszatérés. Sport. ISBN: 9789634066187. David Bolchover A legnagyobb visszatérés. Pep Guardiola és José Mourinho előtt élt egy bizonyos Guttmann Béla: az első szupersztár futballedző, aki kitaposta az utat a mostani ünnepelt menedzsereknek.Ennél is különlegesebb az a tény, hogy Guttmann a holokauszt túlélője ... A legnagyobb visszatérés, Pep Guardiola és José Mourinho előtt élt egy bizonyos Guttmann Béla: az első szupersztár futballedző, aki kitaposta az utat a mostani...