Ingyenes elektronikus könyvtár

Akasztott kutyák - Jens Henrik Jensen

ÁR: INGYENES
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI
KIADÁSI DÁTUM: 2018
FÁJL MÉRET: 5,16
ISBN: 9789630993104
NYELV: MAGYAR
SZERZŐ: Jens Henrik Jensen

A Akasztott kutyák könyvet letöltheti pdf epub formátumban ingyenes regisztráció után

Leírás:

Akasztott kutyák leírása A főszereplő életét is fenyegető rejtélyes gyilkosságsorozat szálai a legmagasabb dán politikai körökhöz vezetnek. Az egykor a Balkánon és Afganisztánban is szolgált háborús veterán, Niels Oxen kénytelen szövetségre lépni a dán Rendőrségi Titkosszolgálat egyik munkatársával, Margrethe Franckkal, akit a főnöke éppen Oxen múltjának felderítésével bízott meg, hogy szükség esetén felhasználhassák őt bűnbaknak. Ki kell derítenie, vajon a titkosszolgálat feje valóban megfigyeli, vagy inkább védelmezi a dán politikai és szellemi elitnek az ügyben érintett tagjait. És azt is, ki, miért és hogyan tünteti el sorra a bizonyítékokat, a tanúkat és néhány áldozat holttestét!

...bele a könyvbe! A Akasztott kutyák - Oxen teljes könyv ingyenes letöltése egyszerű folyamat ... Keres-Kínál Hirdetések - Magyarország : kutyák 3.oldal ... . Ehhez csak kattints az oldalon található könyv letöltés gombra, melyet követően a fájlletöltő oldalra jutsz, ahonnan letöltheted a Akasztott kutyák - Oxen című könyvet. A könyv borítóján lévő Letöltés gombra kattintva megindul a letöltés. Akasztott kutyák. Jensen, Jens Henrik. Kossuth Kiadó, 2018. Könyvek / Regény / Krimi 3 990 Ft. Szállítás: 1-10 munkanap. Készle ... 14 lakásban tartható apró termetű kutyafajta - bien.hu ... . Kossuth Kiadó, 2018. Könyvek / Regény / Krimi 3 990 Ft. Szállítás: 1-10 munkanap. Készleten. Polcra A főszereplő életét is fenyegető rejtélyes gyilkosságsorozat szálai a legmagasabb dán politikai körökhöz vezetnek. Az egykor a Balkánon és Afganisztánban is szolgált háborús ... Akasztott kutyák és különös halálesetek - az áldozatok a dán politikai és gazdasági elit legmagasabb köreihez tartoztak. Ám a bizonyítékok és a tanúk rendre eltűnnek! Vajon a dán Rendőrségi Titkosszolgálat feje valóban az igazság kiderítésén, vagy inkább eltussolásán dolgozik? A kutyák korábban pusztán haszonállatok voltak és valamilyen célt kellett szolgálniuk. Ez alapján a kutyafajták csoportokba és szekciókba lettek osztva. Raymond Triquet kategorizálta újra a kutya fajták-at 1983-ban. 10 csoportot különböztetett meg egymástól jellemző jegyeik alapján. Az akasztott kutyák egy rendkívül jól kidolgozott és szövevényes történet első darabja, inkább mondanám akció-thrillernek, de azért a krimi szál sem szenved csorbát a történetben. Fordulatokban, izgalmakban és összeesküvésekben gazdag könyv, amely még szinte csak a felszínét kapargatja a cselekménynek. Jens Henrik Jensen - Oxen - Akasztott kutyák (új példány) Könyv. A főszereplő életét is fenyegető rejtélyes gyilkosságsorozat szálai a legmagasabb dán politikai körökhöz vezetnek. Az egykor a Balkánon és Afganisztánban is szolgált háborús veterán, Niels Oxen kénytelen szövetségre lépni a dán Rendőrségi Titkosszolgá A főszereplő életét is fenyegető rejtélyes gyilkosságsorozat szálai a legmagasabb dán politikai körökhöz vezetnek. Az egykor a Balkánon és Afganisztánban is szolgált háborús veterán, Niels Oxen kényte... Magyarország - 3. oldal, kínál-kiadó: 128 hirdetés - kutyák Multimediapláza - E-könyvek - Szórakoztató irodalom - Krimi - Akasztott kutyák | Jans Henrik Jensen Oxen című trilógiájának első részében a főszereplő életét is fenyegető rejtélyes gyilkosságsorozat szálai a legmagasabb dán politikai körökhöz vezetnek.
Az egykor a Balkánon és Afganisztánban is szolgált háborús veterán, Niels Oxen kénytelen szövetségre ... A főszereplő életét is fenyegető rejtélyes gyilkosságsorozat szálai a legmagasabb dán politikai körökhöz vezetnek. Az egykor a Balkánon és Afganisztánban is szolgált háborús veterán, Niels Oxen kénytelen szövetségre lépni a dán Rendőrségi Titkosszolgálat egyik munkatársával, Margrethe Franckkal, akit a főnöke éppen Oxen múltjának felderítésével bízott meg ... 7 hazai vár, ha romantikus történelmi sétához lenne kedved. Ez az év a befelé figyelésről szól, és nem csak lelki értelemben. Habár eddig is tudtuk, hogy hazánk mesés helyekkel van ékesítve, most valahogy még inkább meglátjuk a szépséget a szerény, mégis oly pazar magyar vidékben, építményekben, természeti kincsekben. AKASZTOTT KUTYÁK - OXEN a KRIMI, THRILLER kategóriában - most 3.392 Ft-os áron elérhető. A rettegett kór sajnos kedvenceinket sem kíméli, legalább annyi típusa érintheti őket, mint az embereket. Fajtatiszta és keverék kutyák esetében is előfordulhat, bármely életkorban támadhat, bár többnyire az idősődő vagy kifejezetten idős kutyákat érinti. Magyarország - 2. oldal, kínál-kiadó: 129 hirdetés - kutyak Nagytestű kutyák, nagytestű kutyafajták: A csoport legtöbb tagja erőteljes, izmos kutya. Marmagasságuk 53,5 és 70 cm között, súlyuk pedig többnyire 30 és 45 kg között van. Nagy termetű kutyák pl. Briard, Óriásschnauzer, Vizslák, Nagyobb kopók, Retrieverek, Ír szetter, Egyes agarak, Boxer, Skót juhászkutya... Akasztott kutyák - Oxen, A főszereplő életét is fenyegető rejtélyes gyilkosságsorozat szálai a legmagasabb dán politikai körökhöz vezetnek. Az egykor a Balkánon Akasztott kuty...