Ingyenes elektronikus könyvtár

Gutenberg tanítványa - Alix Christie

ÁR: INGYENES
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI
KIADÁSI DÁTUM: 2015
FÁJL MÉRET: 12,59
ISBN: 9789636437602
NYELV: MAGYAR
SZERZŐ: Alix Christie

Itt található a Gutenberg tanítványa könyv pdf formátumú könyve

Leírás:

Gutenberg tanítványa leírása 1450, Mainz. Peter Schöffernek ott kell hagynia a tudás fellegvárát, Párizst, hogy az apja hívására visszatérjen a szülői házba. Mindent felad, a nagyváros kínálta izgalmakat, a pezsgő egyetemi légkört és az álmát is, hogy írnok váljon belőle. Kereskedő apja ugyan a tudása miatt hívja haza, mégis inassá tenné megint, egy olyan műhelyben, ahol könyveket készítenek egy egészen új eljárással. A műhely Gutenbergé, a vad, szabályokra fittyet hányó, zseniális feltalálóé. Ő és Peter apja egyaránt hisz abban, hogy a találmány megrengetheti a világot, de a huszonéves fiatalember leginkább csak szabadulni akar a helyzetből, amelyhez cseppet sem fűlik a foga. Aztán mégis, Gutenberg vonzó-taszító személyisége, a Peter keze alatt formálódó betűk, a kohó hője, az olvadó fém csordulása, a tinta szaga, a száradó oldalak látványa megváltoztat mindent, amit a fiú eddig az életéről gondolt... Alix Christie regénye a Gutenberg-biblia történetét fogalmazza újra. Ugyanakkor a világot megváltoztató találmány születésén túl hiteles és izgalmas képet nyújt az érseki átok sújtotta Mainz világáról, titokról, árulásról, szerelem és hivatás harcáról, felnőtté válásról; lebilincselően, kifejezetten a betű és a könyvek szerelmeseinek.

...ll hagynia a tudás fellegvárát, Párizst, hogy az apja hívására visszatérjen a szülői házba ... Gutenberg tanítványa (Christie, Alix) - Multimediapláza ... . Mindent felad, a nagyváros kínálta izgalmakat, a pezsgő egyetemi légk 1450, Mainz. Peter Schöffernek ott kell hagynia a tudás fellegvárát, Párizst, hogy az apja hívására visszatérjen a szülői házba. Mindent felad, a nagyváros kínálta izgalmakat, a pezsgő egyetemi légkört és az álmát is, hogy írnok váljon belőle.Kereskedő apja ugyan a tudása miatt hívja haza, mégis inassá tenné megint, egy olyan műhelybe ... Gutenberg tanítványa by Alix Christie ... .Kereskedő apja ugyan a tudása miatt hívja haza, mégis inassá tenné megint, egy olyan műhelyben, ahol könyveket ... Könyv: Gutenberg tanítványa - Alix Christie, Szala Boglárka, Tóth Bálint Péter | 1450, Mainz. Peter Schöffernek ott kell hagynia a tudás fellegvárát,... gutenberg tanÍtvÁnya Regényes Történelem - sorozat Szerző: Alix Christie General Press Kiadó, 2015 1450, Mainz. Peter Schöffernek ott kell hagynia a tudás fellegvárát, Párizst, hogy az apja hívására visszatérjen a szülői házba. Gutenberg tanítványa, szerző: Alix Christie, Kategória: Világirodalom, Ár: 2 590 Ft Szepes Mária - Raguel 7 tanítványa 1. kötet PDF - ingyenesen, regisztráció nélkül letölthető pdf a teljes könyvről. Töltsd le, és olvasd el te is ezt a könyvet! 1450, Mainz. Peter Schöffernek ott kell hagynia a tudás fellegvárát, Párizst, hogy az apja hívására visszatérjen a szülői házba. Mindent felad, a nagyváros kínálta izgalmakat, a pezsgő egyetemi légkört és az álmát is, hogy írnok váljon belőle. Gutenberg tanítványa. Könyv Irodalom Szépirodalom Próza Világirodalom Regények Történelmi regény, novella, elbeszélés regény novella elbeszélés Szórakoztató irodalom > Történelmi. ISBN: 9789636437602. ALIX CHRISTIE Gutenberg tanítványa. 1450, Mainz. Peter Schöffernek ott kell hagynia a tudás fellegvárát, Párizst, hogy ... GUTENBERG TANÍTVÁNYA a TOVÁBBI KÖNYVEINK - TÖRTÉNELEM kategóriában - most 3.222 Ft-os áron elérhető. Címlap » Szépirodalom » Gutenberg tanítványa. Gutenberg tanítványa. 1450, Mainz. Peter Schöffernek ott kell hagynia a tudás fellegvárát, Párizst, hogy az apja hívására visszatérjen a szülői házba. Mindent felad, a nagyváros kínálta izgalmakat, hogy egy feltaláló, bizonyos Gutenberg mellett írnok váljon belőle ... Példány állapota: újszerű Kiadás éve: 2015 ISBN: 9789636437602 Nyelv: magyar Oldalak száma: 464 1450, Mainz. Peter Schöffernek ott kell hagynia a tudás fellegvárát, Párizst, hogy az apja hívására visszatérjen a szülői házba. Multimediapláza - E-könyvek - Világirodalom - Gutenberg tanítványa | 1450, Mainz. Peter Schöffernek ott kell hagynia a tudás fellegvárát, Párizst, hogy az apja hívására visszatérjen a szülői házba. Mindent felad, a nagyváros kínálta izgalmakat, a pezsgő egyetemi légkört és az álmát is, hogy írnok váljon belőle.

Kereskedő apja ugyan a tudása miatt hívja ... Alix Christie: Gutenberg tanítványa. Erika "Ki tudjuk váltani az emberi kezet! Egyszerűen kicserélhető!... Csak a Jóisten tudja, mi lesz ebből." És most már mi is... Döbbenetes volt a kezemben tartani egy 21. századi nyomdában kinyomtatott, frissen illato...