Ingyenes elektronikus könyvtár

Trash - Sosem tudhatod, mit találsz a szemétben - Andy Mulligan

ÁR: INGYENES
FORMÁTUM: PDF EPUB MOBI
KIADÁSI DÁTUM: 2012
FÁJL MÉRET: 9,17
ISBN: 9789632932064
NYELV: MAGYAR
SZERZŐ: Andy Mulligan

Itt található a Trash - Sosem tudhatod, mit találsz a szemétben könyv pdf formátumú könyve

Leírás:

Trash - Sosem tudhatod, mit találsz a szemétben leírása A történet egy meg nem nevezett harmadik világbeli országban játszódik, a nem túl távoli jövőben - vagy talán a jelenben? A szemétdombi családok élete a városból érkező szemétszállítmányoktól függ: a műanyag, a fém és a papír értékes, eladható. Egy nap a kisfiú, az ürülékkel teli rongyok és rothadt gyümölcsök között, egy oda nem illő tárgyra bukkan: egy teljesen ép táskára. A táska tartalma rejtélyes, mégis a kiszabadulás és egy jobb jövő reményét jelentheti a számukra. A rendőrség is élénken érdeklődik a tárgy iránt, s a felajánlott jutalom egymás ellen fordítja a kis közösség lakóit. A dörzsölt kiskamasz és barátai hamarosan a rendőrség elől menekülnek, és minden ravaszságukra szükség van ahhoz, hogy épp bőrrel megússzák, s kiderítsék a táska titkát. A regényből Stephen Daldry, A felolvasó és Az órák rendezője készít filmet.

...án a jelenben? A szemétdombi családok élete a városból érkező szemétszállítmányoktól függ: a műanyag, a fém és a papír értékes, eladható ... Editions of Trash by Andy Mulligan ... . Trash - Sosem tudhatod, mit találsz a szemétben Andy Mulligan. A történet egy meg nem nevezett harmadik világbeli országban játszódik, a nem túl távoli jövőben - vagy talán a jelenben? A szemétdombi családok élete a városból érkező szemétszállítmányoktól függ: a műanyag, a fém és a papír értékes, eladható. Sosem tudhatod, mit találsz a szemétben A történet egy meg nem nevezett harmadik világbeli országban játszódik, a nem túl távoli jövőben - vagy ... Andy Mulligan: Trash (Athenaeum Kiadó, 2012) - antikvarium.hu ... . Sosem tudhatod, mit találsz a szemétben A történet egy meg nem nevezett harmadik világbeli országban játszódik, a nem túl távoli jövőben - vagy talán a jelenben?
A szemétdombi családok élete a városból érkező szemétszállítmányoktól függ: a műanyag, a fém és a papír értékes, eladható. Könyv: Trash - Sosem tudhatod, mit találsz a szemétben - Andy Mulligan, Vincze Orsolya, Cseicsner Otília | Raphael, Gardo és Patkány, a három jó barát egy... Trash - Sosem tudhatod, mit találsz a szemétben (2012) Andy Mulligan Dél-Londonban nőtt fel. Mielőtt Ázsiában tett uta...